Lisäpalvelut

Taksipalvelu RW-Woodlineltä on saatavilla kuriiripalvelu sekä erilaisia matkustusmukavuutta nostavia lisäpalveluita tilausajoihin. Valittavana on Kids-lastenistuinpalvelu sekä Deli-eväspalvelu.  

Tavarat perille nopeasti ja luotettavasti kuriiripalvelulla. Kuriiri- ja lähettipalvelu on helppo, nopea ja edullinen tapa kuljettaa tavarat perille ympäri Suomen. Palvelu on tilattavissa 24/7 asiakaspalvelusta numerosta 0505548923. 

Meillä on mahdollisuus kuljettaa sekä pientavaraa mutta myös vähän suurempaa tavaraa. Soita ja kysy mahdollisuus myös rekkakuljetuksiin. Lue rekkarahdeista lisää tästä.

Kuljetuksissa käytämme sedan- ja tilataksikalustoa. Palvelumme soveltuu sekä pientavaroiden kuten dokumenttien, varaosien, näytteiden ja muiden materiaalien kuljetuksiin sekä isompien rahtien kuljetukseen kuten polkupyörät, mopot jne. Meillä on mahdollisuus kuljettaa myös ennakkoon tehdyt ostokset, kukkatilaukset yms. kotiisi. 

Kids-palvelu
Meiltä voit tilata lisäpalveluna taksipalveluusi vauvakaukalon tai lastenistuimen. Kuljettaja toimittaa tilatun mukaisen istuimen jokaista kuljetusta varten, josta veloitamme istuimen toimitusmaksun 15€. Pikkumatkustajalle jää palvelusta muistoksi pehmolelu. Lastenistuin-palvelu tilattavissa vain puhelimitse. Soita ja kysy lisää p. 0505548923.

Deli-palvelu
Hyödynnä matkustusaikasi ja nauti eväät kuljetuksen aikana. Voit tilata evästilaukset myyntipalvelustamme, joka huolehtii eväiden oston ja toimittamisen kuljetukseen. Palvelun kautta on mahdollista tilata virvokejuomia sekä pientä purtavaa, kuten tuoreita leipiä ja hedelmiä. Muut evästoiveet toteutamme mahdollisuuksien mukaan.

Taksilahjakortti
Meillä uutuutena tarjolla taksilahjakortteja, mitkä käyvät maksuna takseissamme. Yllätä ystävä, mummu tai vaikkapa naapuri ja tilaa taksilahjakortti. Kysy lisää tai tilaa lahjakortti info@woodline.fi tai p. 0505548923.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous! Räätälöidään juuri sinun tarpeillesi sopiva kuriirikyyti!